21.7.

Antti:

Ranska, n.15km Chamberystä etelään
Spink vetelee akun osalta viimeisiään. Törmäsimme mukavaan ranskalaismiesvanhukseen, jolla tuntuu olevan mukavankokoinen "paja" vuoristokylän keskustassa, ilmeisesti ent. Fordin toimipiste. Hän lähti hakemaan ventovieraille uutta akkua viereisestä kylästä. Pelkomme on tosin, ettei autossa ole vikana vain akku, vaan myös moni muu juttu, joista pelkäämme myös mm. laturia.
Joka tapauksessa, Spink on nyt parkissa ja kiire on ohi. Kerrankin saamme pysähtyä, istuutua laittamaan ruokaa, ilman kiirettä. Tulevaisuudesta, matkan jatkumisesta ja aikataulusta ei ole mitään takuita, kyllä me vielä tästä. Se seikka\paikka, minne tie seuraavaksi vie, ei ole ilmoittanut itsestään, mutta niin, kaikki aikanaan.

Sama korjaamo... myöhemmin.

Mies tuli mukanaan uusi akku, joka korjasi tilanteen, tosin ei pysyvästi, sillä laturi ei edelleenkään toimi, mutta akku korjattu, silti, siksi matka jatkuu... ties mihin asti.

Juha:

Vanha setä korjaa akkuja ja ajaa partaa auton sivupeilillä, kuuntelee Le Tour de Francea radiosta.
Picnicilla Garagen varjossa oli hyvää ruokaa.

pojat viinipellolla


Antti:

Illan myöhä,
taas yksi etappi saavutettu, silti matkaa vielä yli 300km pariisiin. Laturi paskana. Viinipellon reunalla. Viva la France.
Yöpuulle vetäytymiseen on vielä aikaa. Juha ja Ari alastomina viinipellossa, kino-filmillä, Jussi kusella viinipensaassa, minä lehtikuusen juurella... Päivä kerrallaan.