26.7.

Juha:

Kumma maailma tämä Amsterdam, kun huumekauppiaillekin saa aukoa päätä, osata vain suomea ja Kemijärvi tai vaikka tarjota parmesania kokaiinina ilman, että mitään. Niin...
Taas öisin kiva kaupunki. Red Light District oli oikein söpö. Ja nyt on aika lähteä takaisin yöhön.

Antti:

Kleinbussin katolla (taas), Olympiastadionin P-paikka, A'dam
...ja toinen näkökulma jatkaa. Se joka valvoo Spinkkiä ja pitää huolen ettei tavaroille satu mitään. Soittaa wonderwallia, kirjoittaa kirjettä, kirjaa ja hymyilee.
Amsterdam. kaikkea sitä mitä muu eurooppa ei ollut. Ja enemmän. Kadut ja kujat ovat täynnä kauppoja, tavaroita, ihmisiä, tuoksuja, tunteita, pummeja... niin. Heittäisin köyhää kolikolla, ellen itse olisi sellainen.
Ja huumeet ovat pahasta. Sen näki aivottomista diilereistä, jotka eivät erottaneet pilantekoa ironiasta, todellisuudesta... Saatika sitten puuta metsästä. Miespolo, jolle sielu nauroi ja jota se sääli. Yhtä paljon, yhtä aikaa.
Amsterdam on toki muutakin kuin lupa tehdä sitä mitä muualla ei saa. Ihmisiä, jotka ovat syntyneet ja kasvaneet täällä, ovat ihmisiä. Huonostikäyttäytyvät katudalsijat ovat suurelta osin kullan perään sännänneitä turisteja sekä maahanmuuttajia. Jotka ovat iskeneet kuokkansa kiveen. uudestaan ja uudestaan.
Mutta siis, kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus. Tänne minä uudestaan, kalliita, kauniita vaatteita, ja paljon kaikkea, mikä jäi vielä näkemättä... Ja Saksalaisturisteja auton vieressä. Minä Kitarana yössä, tuttavuutta tekemässä...aina.

Niin. Matkasta vielä... päiviä takana 22. Ei niitä sen kummemmin eritellen. On vaan huomannut, kuinka pikkuhiljaa on muodostunut koti-ikävä, sekä kaipaus Forssa-skeneä kohtaan. Ja maitoa. Sitä ei kunnollisena löydä MISTÄÄN muualta kuin Suomesta. Ei edes Ruotsista, vaikka läheinen naapurimme onkin.
Kuu ei paista eivätkä tähdet loista, vaikka taivas kontrastikkaan tummana siintääkin. Kenties pilviä. Vaikka tappeleva saksalais-nuoripari alkaakin hiljentyä, on silti Autoralli ympärillä poikkeuksellisen vilkas ajankohtaan nähden. Mutta koitan nukkua, kaikesta Huolimatta.