olen

tunnen

luon

kuuntelen

lindstorm.org :: olen...

faktoja | historiaa | ci:vi: | kuvia | testituloksia

Täältä löydät tuloksia, joita olen saanut testeissä ympäri Internettiä. Testien paikkansapitävyydestä voi olla montaa mieltä: En itsekään pidä kaikkien testien "syväluotaavia kysymyksiä" välttämättä oikein analysoituna. Kysymykseen on muitakin tapoja vastata kuin KYLLÄ tai EI. Niin tai näin, tällainen minä kuitenkin (testien mukaan) olen, pidit sinä siitä tai et.testin kohde:
SUKUPUOLI
testin osoite:
http://www.seta.fi/transtukipiste/pelit_testaa_sukupuolesi.htm

testin tulos:
Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET MIES

Naisellisuuspisteesi: -8
Miehekkyyspisteesi: 14

Olet mies. Sinulla on miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Persoonassasi on huomattavasti enemmän miehekkyyttä kuin naisellisuutta. Sinussa ei ole juurikaan naisellisia ominaisuuksia. Olet luonteva mies, joka ei pidä meteliä sukupuolestaan.

Haluat jossain määrin liittyä miesten ryhmään sekä erottautua naisten ryhmästä. Olet valinnut maskuliinisen ja epäfeminiinisen kohdan. Mieheytesi ja naiseutesi eivät siis ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla femiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.

Tulet hyvin toimeen naiseutta ja mieheyttä itsessään yhdistävien androgyynien sekä sukupuolineutraalien ja naisten kanssa, koska sukupuolinen profiilisi ei ole niin kovin kaukana muista ryhmistä.testin kohde:
PERSOONALLISUUS
testin osoite:
http://www.icl.fi/cgi-bin/psycho.cgi

testin tulos:
PERSOONALLISUUSTYYPPISI
ENFJ (Ekstrovertti-Intuitiivinen-Tunteva-Järjestelmällinen)

Kuuluisia ENFJ-luonteita:
David, Israelin kuningas
Abraham Lincoln
Ross Perot
Francois Mitterand
Dick van Dyke
Andy Griffith

ENFJ on ihmistuntija, joka osaa käsitellä ihmisiä ystävällisyytensä ja sisäsyntyisen karismansa avulla, heitä kuitenkaan manipuloimatta. Hänellä on kyky lukea kanssaihmisten tunteita ja motiiveja, näkemiään ominaisuuksia mitenkään arvottamatta ja tästä johtuen ENFJ:t ovat hyviä luottamushenkilöinä tai johtajina.
ENFJ on hienotunteinen, joka ottaa huomioon toiset ennen itseään. Hän on vastuuntuntoinen uurastaja, joka tuntee tehtäväkseen auttaa muita. Tästä voi olla seurauksena se, että hän haalii liikaa töitä ja tehtäviä, kuin pystyy hoitamaan. Tai hyväsydämisyyttä käytetään hyväksi, mikä loukkaa ENFP:n herkkää sisintä ja jättää pysyvän jäljen.
ENFJ hallitsee kokonaisuuksia ja on hyvä organisaatioiden luoja. Hän osaa käsitellä useita projekteja yhtäaikaa.

13 % testiin vastanneista kuuluu samaan ryhmään kuin sinä.


jatkuu...