tietoturvaa ilmaiseksilogo

  Linkit

  Tältä sivulta löydät joukon linkkejä sivuille, joilla voit lisätä tietämystäsi ja ymmärtämystäsi tietoturvasta. Suurin osa sivuista on kirjoitettu suomeksi, mutta joukkoon mahtuu myös vieraskielisiä (pääosin englanninkielisiä) sivustoja. Sivuston vieraskielisyydestä on ilmoitettu linkin yhteydessä.

  Internetopas: tietoturva - Suomenkielinen Internetopas-sivusto käsittelee tietoturvaa syvemmin ja tarkemmin kuitenkaan sortumatta liialliseen termistöviidakkoon. Sivusta saa irti paljon niin uusi kuin vähän kokeneempikin tietokoneen käyttäjä. Erinomainen aloitussivusto lisätiedon hankkimiseen.

  Tietoturva RY kotisivut - Suomalaisen Tietoturva ry:n kotisivut, joilta löydät paljon tietoa ja uutisia tietoturvaan liittyen. Tietoturva ry järjestää myös tietoturvaseminaareja ja muita tietoturvaan liittyviä tapahtumia ympäri Suomea, joista on helppo käydä hakemassa oppia.

  DigiToday.fi Tietoturva - DigiToday on yksi suosituimpia suomalaisia Internetin tietotekniikkaan keskittyviä uutispalveluita, ja sillä on myös oma uutisosionsa tietoturva-uutisille. Näiltä sivuilta löydät uusimmat tietoturvauutiset ilmaiseksi.

  Lisää linkkejä tulossa...

lindstorm.org